Om oss

Vår metod


Vi nyttjar vårt omfattande ekosystem av expertis på och runt den Spanska solkusten för att hitta rätt objekt med en betydande renoveringspotential som möter våra höga krav på vinstmarginaler. Att vara först på dessa objekt är nyckeln till vår affärsmodell. En uppgift vi är mycket trygga i att kunna utföra.

 

Från förvärv av dessa oslipade diamanter i attraktiva områden till att genomföra noggranna renoveringar är vår strategi utformad för att garantera att varje projekt vi tar oss an är upplagt för att lyckas. 

Vi skapar värde

Vi tror på att skapa en transparent och förtroendefull relation med våra investerare. Vårt åtagande att leverera stabil tillväxt med lönsamma affärer är grunden i vår verksamhet. Med fokus på områden med hög efterfrågan på den Spanska solkusten har vår strategiska metod för fastighetsinvestering och renovering konsekvent genererat attraktiva avkastningar för våra investerare.

Vårt team

kristian kvadrat
Kristian Eliasson

CEO

+34 605 717 346

ke@renova-properties.com

Kristian är en entreprenör som började sin resa vid 22 års ålder. Med över 10 års erfarenhet har han framgångsrikt drivit företag, gjort investeringar och förvärvat fastigheter i Spanien. Med en passion för affärer och en öga för möjligheter har Kristian etablerat sig som en framstående aktör inom företagsvärlden och fastighetsbranschen.

Torkel Ljungberg

CMO

 +34 696 636 010

tl@renova-properties.com

Torkel påbörjade sin entreprenörsbana tidigt i livet. Efter att ha flyttat till Spanien 2013 har han byggt upp en solid grund inom företagande, investeringar och fastighetsförvärv. Torkels intresse för affärer och förmågan att se och

ta tillvara på möjligheter har hjälpt honom att bli framgångsrik inom sina verksamhetsområden.

August Harringe

COO

 +34 607 830 604

ah@renova-properties.com

August är en serieentreprenör och mångsysslare med ursprung från säljbranschen som under det senaste decenniet har breddat sitt verksamhetsfält från att starta och utveckla bolag till att idag framgångsrikt daytrada på den amerikanska börsen. Sedan 2018 har han varit bosatt på den Spanska solkusten och har sedan dess byggt upp ett gediget kontaktnät som kommer att hjälpa Renova till lönsamma affärer.

testf
Frida Eliasson

Inredningsdesigner

Frida är vår talangfulla inredningsarkitekt. Med en passion för design och en bakgrund i fastighetsförvärv har Frida en unik förmåga att skapa fantastiska inomhusmiljöer som kombinerar stil och funktionalitet på ett enastående sätt. Hennes arbete präglas av elegans och modernitet och spänner över en mängd olika projekt, från lyxiga bostäder till innovativa kommersiella utrymmen.

Lina Röcklinger

Grafisk designer

Lina är den kreativa kraften
bakom vår grafiska design och kommunikation. Med en solid grund i marknadsföring kombinerar hon sin tekniska skicklighet med en
djup förståelse för kommunikation, vilket gör henne till en central figur i våra ansträngningar att sprida och framgångsrikt marknadsföra Renova.

Per Olovsson

Mäklare

Per är en framstående fastighetsmäklare på den Spanska solkusten med ett imponerande år bakom sig. Per kom ner 2019 och har sen dess etablerat sig som en av det främsta på en marknad där konkurrensen är hög. Med sin fingertoppskänsla för attraktiva områden och ett omfattande kontaktnät har han ofta tillgång till exceptionella objekt med potential för höga vinstmarginaler innan de når marknaden.

Vårt uppdrag är tydligt

Förvärva nödställda fastigheter i attraktiva områden under marknadsvärdet, vitalisera dem genom strategiska renoveringar och maximera avkastningen vid försäljning.